Cos cumparaturi
Nu aveti nici un produs in cos.

dermatologice

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Acneon (30 tablete)
Descriere produs: Compozitie: Praventin (lactoferina) 200 mg. Prezentare: 30 tablete Caracteristici: In perioada adolescentei, dar si la maturitate, un procent considerabil al populatiei se confrunta cu o serie de probl..
Avene TriXera + Selectiose emulsie de baie tratament
Descriere produs: Special conceputa pentru toate tipurile de piele uscata, pentru bebelusi, copii si adulti aceasta emulsie laptoasa, fara spuma, corecteaza efectul de uscare si iritant al apei. Chiar si oamenii cu cea mai fragile piel..
Avene Trixera+ Selectiose crema emolienta (200 ml)
Descriere produs: Indicatii:  Trixera + Selectiose crema emolienta este un produs cu o toleranta inalta, fara parfum si paraben. Este special creat pentru pielea foarte uscata a bebelusilor, copiilor si adultilor.  Este r..
CRYOPHARMA Tratament impotriva negilor
Descriere produs: Tratament de indepartare a negilor, verucilor si verucilor plantare. CryoPharma foloseste aceeasi tehnologie de inghetare pe care o aplica si medicii. Este un tratament rapid, eficient si sigur, care va permite sa i..
Liv 52 (sirop 100ml)
Descriere produs:     Informatii generale despre Liv.52 Liv.52 este un supliment alimentar care optimizeaza functiile ficatului avand o formula hepatoprotectoare complexa cu efecte dovedite de peste 50 de ani in i..